Diana Svensson

Angående artiklarna om indragen assistans

indragen-assistansFör det första så måste jag försöka komma igång med mitt bloggande som har legat på is nu ett ganska bra tag tyvärr men jag ska försöka komma igång igen och försöka blogga lite varje vecka nu framöver även om det finns en ganska stor risk att jag glömmer bort det nu i början innan jag har fått in rytmen.

Asså Sverige är väldigt konstigt land ibland, jag sitter och läser de här artiklarna där folk blir av med sin assistanshjälp då de har blivit mycket mer återhållsamma när det gäller att få ut pengar till detta. Vi kan ju inte dra in på assistanshjälp hos de personer som verkligen behöver det och det verkar nästan som att reglerna är gjorda på ett sådant sätt att det bara finns vitt och svart men ingen mitt i mellan.

Många jag pratar med verkar också tro att de nu sparar in på detta på grund av den höga invandringen vi hade förra hösten även om jag inte riktigt köper det så finns där ju folk som tror att det är så och det är ju direkt livsfarligt om folk går runt och tror att det är så. Detta gynnar ju SD något fruktansvärt om andra tror att vi sparar in på oss men spenderar pengar på helt ”okända” personer.

Jag tycker regeringen ska gå in och faktiskt försöka lösa detta snarast då detta inte gynnar någon tydligen.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/efter-20-ar-med-personlig-assistans-nu-dras-stodet-in

Skärpning!