Diana Svensson

Fantastisk värme denna helgen

nu kommer våren

Prata om värme denna helgen… så här fantastiskt har jag inte mått på evigheter och 25 grader i solen under April kan inte vara det mest vanliga. Jag har haft det lite jobbigt denna vintern, för av någon anledning så har vädret varit extremt krävande och jag har aldrig riktigt uppskattat vintern. I jämförelse med förra året så har denna vintern varit väldigt jobbig och jag vill bara ha vår/sommar nu, så man kan börja ladda sina batterier omgående.

När jag såg att det skulle bli över 20 grader i helgen så visste jag direkt vad jag skulle göra, eller rättare sagt inte göra. Jag avbokade precis allt denna helgen och tog det bara lugnt d.v.s. tillägnade all tid till mig själv.

Jag var bland annat iväg på en ganska lång runda på 8 km i skogen och även om det blåste igår så var det helt vindstilla i skogsgläntan. Nu är det så tidigt på våren så där finns inte heller en massa flygande småkryp och det enda jag såg var någon fjäril. Sen hittade jag i och för sig en fästing sen på mina svarta leggings, men den fick snabbt återgå till naturen. De flesta är vansinnigt rädda för fästingar, men av någon anledning så är jag inte alls rädd. Jag hatar spindlar, men fästingar känns inte som spindlar då de är så långsamma.

Men det känns verkligen skönt att äntligen få lite soltimmar och få ladda humöret något. Vad har ni andra gjort under helgen?.

Nu idag söndag kommer jag bege mig hem till mina föräldrar för att hjälpa dem lite i trädgården, det är trots allt 18 grader ute idag!. Jag tänkte klippa deras gräsmatta och försöka rensa lite snabbt i deras trädgård. Möjligtvis blir det någon vända inom om Sysav för att slänga lite på vägen hem och sedan blir det till att slappna av resten av eftermiddagen.