Diana Svensson

Kollar på sittbänk till hallen – tips?

bild från sittbänkar

Det jag är mest ute efter är en sittbänk med extra förvaring, helst ska det vara ett antal lådor så det blir enklare att förvara småsaker. Det jag har tittat på mest är en vit modell med fyra stycken lådor som har en tjock dyna att sitta på vilket jag tycker är ett måste.

Jag behöver en ordentlig sittbänk till hallen som kan ta hand om lite prylar men också så man kan få möjligheten till att sitta ned när man tar på sig skorna. När där är gäster är det också ganska skönt att kunna erbjuda sittbänken så de kan sitta ned.

Jag vill inte ha något skit denna gången, jag är ute efter något som kommer hålla lång tid och det första jag tänker på är massiv ek. Massiv ek är nödvändigtvis inte snyggt men fruktansvärt stabilt. Synd det inte finns sittbänkar i målad ek, jag har i alla falla aldrig sett det och antagligen så är det slöseri med ek.

Usch gillar inte säga det men har inte kommit igång med träningen än. hittar ingen mp3-spelare som är bra till ett rimligt pris. Över 1000 kronor för en bra mp3 är jag inte jättesugen på att lägga, tycker där borde finnas flera bra för kring 500 kronor men har inte hittat något på prisjakt än.

Frågan är då om jag kommer ha råd med både sittbänk och en mp3-spelare, jag hade egentligen behövt köpa ett pulsband också så jag kan mäta min puls under träningen och det är ytterligare 500-700 kronor. Nu kommer ju julen också så det blir lite väl mycket utgifter nu.